Sirenas AS - Stavanger

Sirenas AS er etablert som en av de ledende forhandlere / båtmeglere i Norge. Gjennom vår beliggenhet i Stavanger selger vi båter i lo og le, og dekker Norge fra nord til sør, vest til øst.

Foruten en utstrakt formidling av brukte seil- og motorbåter, representerer vi, som norsk importør/eneforhandler:

  • Nordship Yachts AS (Nordship 360DS, 380DS, 40DS & 430DS. Over 46 fot tilbys "skreddersydd" i Nordship Custom Line konsept)
  • Nordic Classics as (Nordic Cruiser)
  • Folkboat Central FBC GmbH (Nordisk Folkebåt)

På forsikringssiden representerer Sirenas AS:

  • Pantaenius
  • Norwegian Broker AS

For forsikringstilbud, ta kontakt!

På finansieringssiden representerer Sirenas AS:

  • Elcon
  • Handelsbanken Finans

TravelJigsaw - Leiebil:
Sjekk ut vårt nye produkt, TravelJigsaw – where the pieces fit together!
Det mest prisgunstige leiebiltilbud i Europa vi kan oppdrive. Søk, se, sjekk og om ønskelig – bestill direkte fra denne link.
Direkte link finnes også i vår meny eller ved å venstre klikke på TravelJigsaw.

BÅT:
"Hul gjenstand hvis ene del består av et forholdsvis vanntett "skrog" og hvis andre del er dekket av et "dekk" som er utstyrt med åpninger som tillater mennesker og andre gjenstander å komme under dette, og som er konstruert sånn at den, i en betydelig del av tiden, flyter med den tette del, skroget, ned."

NØDSITUASJON:
"Enhver situasjon der en eller flere personer befinner seg på en gjenstand som flyter i vann når dette vanns dybde gjør det umulig for den korteste av dem å stå på bunnen med hodet over vann."

AKTER:
"Den bakerste enden på en båt. Avhengig av byggemetode og alder kan denne være platt-gattet, spiss-gattet eller råtten."

BRYGGE:
"En slags tribune, ofte bygget av tre, i nærheten av vann, beregnet som tilskuerplass for et publikum bestående av eldre båteiere og pensjonerte sjøfolk. Disse sitter på bryggen store deler av døgnet p.g.a. den underholdningsverdi de finner i å betrakte - iaktta - nyere båteiere som forsøker å anløpe eller forlate samme. Fornuftige båteiere forlater ikke bryggen når de først har klart å gjøre fast til denne."

FITTING OUT:
"Eng. = klargjøring av båt. En rekke forberedende handlinger som utføres når det er pent vær på lørdager og søndager om våren for å gjøre båten klar til neste vinteropplag."

FLAGG:
"Det finnes signalflagg, båtforeningsvimpler og nasjonalitetsflagg og alle er beregnet til å heises opp ned, bak frem, i gal rekkefølge, på galt sted eller til ukorrekte tider!

HYDRO-PHOBIA:
"Vannskrekk. I mange land anerkjent som bevis på en persons mentale sunnhet."

OLJE:
"Tyktflytende masse som i gamle dager ble tømt på vannet for å dempe urolig sjø
( bølger ). I våre dager blir olje tømt på vannet for å dempe urolige strender og/eller urolig sjøfugl."

(følg med, nye definisjoner følger)