I vårt seil sortiment finnes:

Nordship Yachts ApS:

Nordship 360 DS, Nordship 380 DS, Nordship 40 DS og Nordship 430 DS

Fra et av Danmarks mest velrenommerte verft kommer disse vakre og velseilende båtene. Nordship er båter i ypperste klasse, og står ikke tilbake fra sine kjente konkurrenter fra ellers i Skandinavia. De er meget stabile, velseilende og hurtige. Dette er ikke "motorseilere", seilegenskapene er satt i høysetet sammen med løsninger for lett seilhåndtering og lange opphold ombord!
Alle modellene er såkalte dekkhusutgaver med 360° "havutsikt" fra hevet salong og mulighet for å manøvrere båten også innenfra. Strekk sesongen med en modell fra Nordship.

For mer informasjon sjekk www.nordship.no

Vil du se mer fra Buchwald Yachts, besøk: www.nordship.dk

 


Vil du se mer fra Buchwald Yachts? Trykk her!Folkebådcentralen as:

Nordisk Folkebåt


Den klassiske Folkebåten, som må sees og oppleves, fyllte i 2002 hele 60 år! Båten ble konstruert i 1942 og bygges i dag i plast med nydelig teakaptering på verftet i Keterminde, Danmark.
Dette er et "smykkeskrin" av en båt, både til tur- og regattaopplevelser. Nærmere 1000 båter er så langt bygget hos Folkebådcentralen til en meget høy standard.

Nordisk Folkebåt er Europas største kjølklasseklubb og entypebåt, med over 2400 båter i klasseklubben bare i Danmark og Tyskland. Båten er i dag en klasse med "vokseverk" og nye båter leveres til hele verden hver eneste uke.

Nordic Cruiser, et lite smykke av en "retro" motorbåt bygges av Folkebådcentralen as. "Nordic Cruiser" A classic dream!

Prospekt: Nordisk Folkebåt ( 7651 )
Prospekt: Nordic Cruiser ( 11819 )

 

Mer Nordisk Folkebåt og Nordic Cruiser finner du på: www.folkboat.dk og www.nordic-cruiser.no


Mer Nordisk Folkebåt finner om du trykker her!